Υποδοχή από Μιράντα

Συμπαίκτης με τον Πορτογάλο στόπερ ήταν ο Χασάν στην Ρίο Άβε, υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς. Οι άλλοι «γνωστοί» του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Υποδοχή από Μιράντα

Ο Αχμέτ Χασάν είναι έτοιμος για την οριστική ένταξή του στον Ολυμπιακό όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει γνώριμα πρόσωπα και να έχει έτσι πιο εύκολη προσαρμογή στη νέα ομάδα του. Αυτός που τον γνωρίζει πολύ καλά, φυσικά, είναι ο προπονητής καθώς με τον Πέδρο Μαρτίνς ο Κούκα είχε κάνει φανταστική σεζόν προ τετραετίας στην Ρίο Άβε με 15 γκολ και πήρε μεταγραφή για την Μπράγκα, όπου επίσης έβαλε 15 γκολ στην πρώτη σεζόν του. Δεν είναι, όμως, μόνο ο Μαρτίνς. Ο Αιγύπτιος είχε συμπαίκτη στην Ρίο Άβε τον Ροντερίκ Μιράντα με τον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναπαίξουν μαζί, αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που γνωρίζει καλά ο Χασάν και θα βρει αντίπαλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τους συμπατριώτες του Ουάρντα και Σικαμπάλα (εφόσον έρθει οριστικά στον Απόλλωνα), αλλά και τον Κροάτη Λούκιτς που ήρθε για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», δανεικός από την Μπράγκα. Συμπαίκτης του Χασάν για δύο σεζόν ήταν και ο Άλεφ της ΑΕΚ στην Μπράγκα, ενώ σίγουρα θα έχει ακούσει αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό από δύο παίκτες που ήταν στην ελληνική ομάδα και πήγαν στην πορτογαλική στις προηγούμενες σεζόν. Τον Ντιόγκο Φιγκέιρας και τον Μπρούνο Βιάνα.