Ετοιμάζεται για Τουρκία ο Μπρούμα, σύνδεση με Ολυμπιακό

Τουρκικές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον Μπρούμα, ο οποίος είναι προς πώληση από την PSV. Πώς σχετίζεται ο Ολυμπιακός με τον πρώην εξτρέμ του. 

Ετοιμάζεται για Τουρκία ο Μπρούμα, σύνδεση με Ολυμπιακό

Ο Άρμιντο Μπρούμα που είχε παίξει πέρυσι δανεικός στον Ολυμπιακό από την PSV έκανε καλή σχετικά σεζόν φέτος με την ολλανδική ομάδα, με την οποία είχε 46 συμμετοχές, δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ ενώ κατέκτησε το Κύπελλο. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ λήγει σε ένα χρόνο, με τουρκικές ομάδες να τον έχουν στις λίστες τους, καθώς είχε παίξει με επιτυχία εκεί, φορώντας τη φανέλα της Γαλατά και της Γκαζιαντέπ.

Η PSV είναι ευχαριστημένη από τον Πορτογάλο, αλλά με μία καλή πρόταση θα τον έδινε. «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα, όσο ο Μπρούμα ανήκει στην Αϊντχόφεν θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του», δήλωσε ο ατζέντης του, αλλά είναι βέβαιο πως και αυτός βρίσκεται σε εγρήγορση αυτό το καλοκαίρι για το μέλλον του παίκτη.

Από την Τουρκία υπήρξε έντονο ενδιαφέρον πριν από ένα χρόνο από την Άδανα Ντεμίρσπορ, ομάδα που φέτος είναι μέσα στη διεκδίκηση του Χένρι Ονιεκούρου και γενικά ψάχνεται για ακραίο επιθετικό. Όπως φυσικά θέλει ενίσχυση εκεί και η Τράμπζονσπορ που έχει στο στόχαστρό της έναν άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Μασούρα. Φυσικά και η Γαλατά που ξέρει καλά τον Μπρούμα και θέλει να κλείσει τον Ονιεκούρου, δεν είναι αδιάφορη.

Ένα ντόμινο, λοιπόν, με πρωταγωνιστή τον 28χρονο επιθετικό και με παράπλευρα ενδιαφερόμενο και τον Ολυμπιακό.