Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός, δεν υποβιβάζεται

Ο Παναιτωλικός θα παίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League. Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ. 

Απαλλάχθηκε ο Παναιτωλικός, δεν υποβιβάζεται

Κανονικά στη Superleague και τη νέα χρονιά ο Παναιτωλικός μετά την απαλλακτική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

300.000 πρόστιμο στην ΠΑΕ που θα κάνει έφεση για να…πέσει το πρόστιμο.

10 χρόνια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, 10 χρόνια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και 40.000 πρόστιμο στον Κουτσοσπύρο.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει και τυπικά πλέον τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ανοίγει ο δρόμος για την διεξαγωγή των μπαράζ Λαμίας-Βέροιας, μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Λίγκας την Δευτέρα.

H ουσία είναι πως η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάνθηκε για την εισήγηση που υποβίβαζε την ομάδα, λόγω του ότι ο πρώην γενικός τους αρχηγός Χρήστος Κουτσοσπύρος είχε στοιχηματίσει σε κίτρινη κάρτα του Κορνέλιους, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η Επιτροπή δεν αποδέχθηκε πως έχει υπάρξει χειραγώγηση του αγώνα από την πλευρά των «καναρινιών» και έτσι τους απάλλαξε από τη συγκεκριμένη κατηγορία και τους επέβαλε πρόστιμου ύψους 300.000 ευρώ επειδή στέλεχός τους έπαιξε, εν αγνοία τους, στοίχημα.

Στη απόφαση δεν μπορεί να ασκηθεί έφεση από άλλη ομάδα. Μόνο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει δικαίωμα να το πράξει εντός πέντε ημερών. Κανείς άλλος.