Ολυμπιακός: Ο Ράφα Σοάρες, η προτεραιότητα για δεξί μπακ και το ψάξιμο γι’ αριστερά

Η απόκτηση του Ράφα Σοάρες από τον ΠΑΟΚ άνοιξε κουβέντα για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, αλλά η προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της δεξιάς πλευράς.

Ολυμπιακός: Ο Ράφα Σοάρες, η προτεραιότητα για δεξί μπακ και το ψάξιμο γι’ αριστερά

Ο ΠΑΟΚ κάνει δικό του τον Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο της άμυνας του. Η συγκεκριμένη περίπτωση είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον σε επίπεδο ρεπορτάζ το όνομα του είχε «παίξει» για τους Πειραιώτες.

Τι πραγματικά είχε συμβεί με τον Σοάρες; Ο παίκτης προτάθηκε στους Πειραιώτες ως ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τη Βιτόρια Γκιμαράες. Παρά τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ασχολήθηκαν με τον 27χρονο μπακ, ο οποίος έχει κάνει καλές σεζόν στην Πορτογαλία.

Αυτή τη στιγμή, άλλωστε εκείνο που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» είναι να ενισχύσουν το δεξί άκρο της άμυνας τους. Αυτή είναι η βασική του προτεραιότητα στις μεταγραφές, αφού εκείνο που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στον Κένι Λαλά.

Δύσκολα θα πάει με τον Γάλλο στα προκριματικά ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό έχει ρίξει το βάρος του να βρει παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με αριστερό μπακ ή ότι δεν θα πάρει παίκτη. Θέλει παίκτη και για το αριστερό άκρο της άμυνας, διότι δεν μπορεί να βγάλει πάλι μία ολόκληρη σεζόν ο Ρέαμπτσιουκ.

Το σκεπτικό που υπάρχει για τον αριστερό μπακ είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα αυξήσει τον ανταγωνισμό με τον Όλεγκ και θα μπορέσει να κάνει και τη διαφορά στην αριστερή πλευρά. Τώρα, όμως, τα δίνει όλα για δεξί μπακ…