Ολυμπιακός: Χαμός με Μιλιβόγεβιτς

Στην Αγγλία μιλούσαν χθες για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη. Συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο έχει ο παίκτης με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Βιεϊρά. 

Ολυμπιακός: Χαμός με Μιλιβόγεβιτς

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που «δένονται» με μία ομάδα από την πρώτη στιγμή και μπαίνουν στην ιδιοσυγκρασία της. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα για τρία χρόνια και αν μη τι άλλο έδειξε από την πρώτη στιγμή να μπαίνει στο… πετσί του Ολυμπιακού. Είναι από τους ξένους ποδοσφαιριστές που είχε πλήρη αντίληψη του μεγέθους της ομάδας του Πειραιά και ήξερε πολύ καλά τις απαιτήσεις του κλαμπ. Πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και παράλληλα ηγετική φυσιογνωμία.

Πριν από μερικές ημέρες τα ρεπορτάζ από την Αγγλία έθεσαν θέμα επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Η φετινή σεζόν δεν είναι καθόλου καλή για τον «Μίλι», αφού με τον Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας έχασε τη θέση βασικού που είχε στο κλαμπ. Ο Βιεϊρά θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα, άρα τα πράγματα δεν είναι ρόδινα για τον Σέρβο χαφ, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα. Το θέμα για πρώτη φορά ήρθε στην επικαιρότητα από τους Άγγλους, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει στην ατζέντα του τον ποδοσφαιριστή και σκοπεύει να κάνει κίνηση για να γυρίσει πίσω.

Σίγουροι για συμφωνία

Και χθες βούιζε η Αγγλία για τον Μιλιβόγεβιτς και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, το θέμα είναι πολύ προχωρημένο. Μάλιστα, υπήρχαν και κάποια ρεπορτάζ που μιλούσαν ακόμη και για συμφωνία των δύο πλευρών. Γενικά από την Αγγλία προέκυπτε χθες μία βεβαιότητα για τον 31χρονο χαφ πως επιστρέφει στον Πειραιά. Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση για το ζήτημα με τον Μιλιβόγεβιτς και παρά το γεγονός ότι τα βρετανικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο σχεδόν για βέβαιη συμφωνία των δύο πλευρών. Δεν μπορεί, άλλωστε, και να κάνει διαφορετικά η ομάδα του Πειραιά, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος. Ο «Μίλι» έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί θέλει να αποχωρήσει και να πάει σε ένα κλαμπ όπου θα έχει ρόλο. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και πρόσφατα ο παίκτης, αισθάνεται ότι μπορεί να είναι ενεργός και έτσι θέλει να είναι στην επόμενη ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ