Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο

Ο Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ, ενώ την ίδια ώρα παραμένει η διαφορά του με τον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Κρέσπο

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Άνχελ Κρέσπο, αλλά ακόμη οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν λόγο για μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία μοιάζει δύσκολο να γεφυρωθεί.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτηση ενός στόπερ και σε περίπτωση που δεν βρεθεί η λύση με τον Κρέσπο θα προχωρήσουν και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό.

Στην Κύπρο, ωστόσο, υπάρχει έντονη φημολογία για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας goal.com.cy ο στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Η κυπριακή ομάδα τον έχει στη λίστα της, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι και τόσο απλά για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Κρέσπο φέρεται να έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του.