Μιραλάς: «Δεν είχα τύχη»

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για το πρώτο του γκολ και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μιραλάς: «Δεν είχα τύχη»

Το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό από την ημέρα που επέστρεψε στο μεγάλο Λιμάνι πέτυχε ο Κέβιν Μιραλάς στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Ο Βέλγος επιθετικός μετά το ματς με τους Κρητικούς μίλησε στη Nova και τόνισε πως δεν είχε τη τύχη με το μέρος του.

Αναλυτικά ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε:

Για το πρώτο γκολ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα, γιατί από το ξεκίνημα δεν είχα την τύχη με το μέρος μου και δεν είχα καταφέρει να σκοράρω. Σήμερα έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Ο προπονητής μας είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να είμαστε πιεστικοί από το πρώτο ημίχρονο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να βάλουμε γκολ. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, η νίκη ήταν μονόδρομος για μας και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε πράξη αυτά που ζήτησε ο προπονητής. Θέλουμε να το κάνουμε και στα υπόλοιπα ματς μέχρι το τέλος».

Για την συνέχεια της σεζόν: «Πρέπει να κερδίσουμε τα τελευταία πέντε παιχνίδια, όλα είναι δυνατά, είμαστε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο φυσικά, πρέπει μέχρι το τέλος να προσπαθήσουμε, να έχουμε την ελπίδα μας ζωντανή ακόμα και για τον τίτλο, παρ' όλο που ξέρουμε πως δεν είναι στο χέρι μας και δεν είναι εύκολο. Όλα είναι πιθανά αν κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια».