Ολυμπιακός: Έχει «άμυνες» για Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη από την στρατηγική Πόρτο-Σεμέδο για «μεταγραφή στο τσάμπα». Προς το παρόν αναμένει...

Ολυμπιακός: Έχει «άμυνες» για Σεμέδο

Η Πόρτο ενημέρωσε ως αναμενόταν τον Ολυμπιακό για την απόφασή της να μην προχωρήσει σε ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Ρούμπεν Σεμέδο και δείχνει προς τα έξω ότι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας μάλιστα ότι κινείται για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Είναι κάτι που δεν προξένησε κάποια έκπληξη λόγω της γενικότερης στάσης της πορτογαλικής ομάδας που δανείστηκε τον χειμώνα τον Σεμέδο, δεν τον έβαλε σχεδόν καθόλου να παίξει και προφανώς σε συνεννόηση με τον ίδιο τηρεί αυτή την τακτική για να μπορέσει να τον αποκτήσει σε διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση. Αργότερα στο καλοκαίρι και περιμένοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει βρει κάπου αλλού να τον πουλήσει.

Ο Σεμέδο κανονικά θα πρέπει να βρίσκεται στον Ρέντη με την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά ακόμη και αν συμβεί αυτό και δεν έχει υπάρξει έως τότε κάποια άλλη εξέλιξη, δεν αναμένεται να προπονείται με την ομάδα και ούτε να πάει στην Αυστρία.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις και σε αυτό το επίπεδο συλλόγων επικρατεί το κοινό συμφέρον και βρίσκεται λύση που να ικανοποιεί όλους, αλλά ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έχει τη μικρότερη δυνατή ζημιά. Από το παρελθόν έχει δείξει ότι δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια σε τέτοιες ιστορίες. Κι αυτό θα επιχειρήσει και τώρα. Το τι θα συμβεί στο τέλος, θα φανεί...