Θερμό αντίο της Κόνιασπορ στον Χασάν

Η Κόνιασπορ ήθελε αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει τον Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό και τον αποχαιρέτησε με θερμό τρόπο για την προσφορά του.

Θερμό αντίο της Κόνιασπορ στον Χασάν

Η Κόνιασπορ θα ήθελε πάρα πολύ να κρατήσει τον Αχμέντ Χασάν που δανείστηκε στην περασμένη σεζόν από τον Ολυμπιακό, αλλά το οικονομικό μέρος μιας τέτοιας κίνησης ήταν πάνω από τις δυνάμεις της. Με συνέπεια ο Αιγύπτιος φορ να επιστρέψει στον Πειραιά και να φανεί στη διάρκεια του καλοκαιριού εάν θα μείνει στην ελληνική ομάδα ή αν θα πωληθεί.

Η Κόνιασπορ μέσω των social media θέλησε να ευχαριστήσει τον Χασάν για τη φετινή προσφορά του και τα έντεκα γκολ του, αλλά και τη βοήθειά του ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα ευρωπαϊκό εισιτήριο διεκδικώντας έως τις τελευταίες αγωνιστικές τη συμμετοχή της στο Champions League.

«Σε ευχαριστούμε πολύ που φόρεσες τα πράσινα και τα άσπρα της ομάδας μας στη σεζόν και για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου», ήταν το μήνυμα της Κόνιασπορ προς τον Χασάν που λόγω της καλής παρουσίας του κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου.