Ολυμπιακός: Η κλήση του Κανέ πρόβλημα για Μαρτίνς

Δεν ήχησε καλά στα αφτιά του Πέδρο Μαρτίνς η ξαφνική κλήση του Μαμαντού Κανέ στην Εθνική Γουινέας. 

Ολυμπιακός: Η κλήση του Κανέ πρόβλημα για Μαρτίνς

Στον Ολυμπιακό είχαν απορήσει και χαρεί ταυτόχρονα για το γεγονός ότι ο προπονητής της Γουινέας δεν είχε καλέσει για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής τον Μαμαντού Κανέ, παρόλο που εδώ και πολύ καιρό ο μέσος της ελληνικής ομάδας ήταν πάντα στο βασικό πλάνο της εθνικής της χώρας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολόγιζε πολύ στην παρουσία του Κανέ από την αρχή της προετοιμασίας και ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να έχει σημαντική συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League στα οποία άλλωστε είναι μαθημένος από τα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα της Νέφτσι.

Ένας τραυματισμός όμως στην Γουινέα ανάγκασε τον Ντιαβαρά να καλέσει τον Κανέ για τα επερχόμενα παιχνίδια, με πρώτο αυτό κόντρα στην Αίγυπτο του Χασάν την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο Κάιρο. Κι έτσι θα είναι ξανά μαζί με τον Αγκιμπού, αλλά χωρίς τον Μαντί που εδώ και καιρό έχει «κοπεί» από την Εθνική.

Ο Μαρτίνς δεν θα έχει 14 διεθνείς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και περιμένει να είναι όλα καλά στην υγεία τους όταν θα πάνε στην Αυστρία στις 22 του μηνός για το βασικό στάδιο. Έτσι ώστε να μπορέσει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους διαθέσιμους και σε καλή κατάσταση όταν θα αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες στις 20 Ιουλίου.