Άρης: Ανανεώνει με Ματίγια

Ο Χαβιέ Ματίγια βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ σειρά παίρνουν οι Γκάνεα, Δεληζήσης.

Άρης: Ανανεώνει με Ματίγια

Προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Άρης και οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του Χαβιέ Ματίγια. Οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι πως ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να παραμείνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου αγωνίζεται ήδη τέσσερις σεζόν.

Από τη στιγμή που θα τελειώσει θετικά το θέμα του Ματίγια στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς θα στραφούν στις περιπτώσεις των Κριστιάν Γκάνεα και Γιώργου Δεληζήση. Αμφότεροι αναμένεται να κληθούν από τη διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Δεν αποκλείεται επίσης να γίνει κουβέντα και με τον Μπρούνο Γκάμα προκειμένου και αυτός να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν την προσωπικότητα του και την κλάση του ποδοσφαιριστή, αλλά είναι ένα θέμα οι τραυματισμοί και το γεγονός πως έχει βρίσκεται πλέον στα 34 του.