Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για να πατήσει γκάζι μεταγραφικά

Από την Δευτέρα (30/5) ο μηχανισμός του Ολυμπιακού παίρνει μπρος για τα καλά για τις «ενέσεις» ενίσχυσης που απαιτούνται, με προτεραιότητα σε δεξιό μπακ και εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Έφτασε η ώρα για να πατήσει γκάζι μεταγραφικά

Στον Ολυμπιακό έχουν σηκώσει μανίκια για τη νέα σεζόν εδώ και μήνες. Από τη μία οι πρώτες συζητήσεις με τον Ρεμί Καμπελά τον Μάρτιο. Από την άλλη η περίπτωση του Εράν Ζαχάβι που ξαναζεστάθηκε μετά την πρώτη κρούση του Ιανουαρίου. Και φυσικά οι περιπτώσεις των Τζορτζ Μπάλντοκ και Γιαν Κόουτο που εξετάζονται (και δεν είναι οι μόνοι φυσικά) για το δεξί άκρο της άμυνας.

Από την Δευτέρα (30/5), ωστόσο, μία μέρα μετά την επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ δηλαδή, στον Ολυμπιακό πατάνε... γκάζι.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να αποκτηθούν το συντομότερο δυνατόν ένας δεξιός μπακ και ένας εξτρέμ που θα «κουμπώσουν» απευθείας στην ενδεκάδα.

Βέβαια, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να έρθουν... σήμερα (που λέει ο λόγος) δύο παίκτες που θα θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί. Κι αυτό, γιατί απαιτείται υπομονή και φυσικά ο παίκτης που εξετάζεται, ενδεχομένως πρώτα να θελήσει να απορρίψει άλλες προτάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα και να επιλέξει την ελληνική Λίγκα.

Η ουσία είναι ότι έως τις 22 Ιουνίου που αναχωρεί η αποστολή για το Γκάινμπεργκ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο στόχος είναι να έχουν καλυφθεί οι δύο συγκεκριμένες θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σίγουρα μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα σταματήσει η ακατάσχετη ονοματολογία, καθώς σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίζει το τοπίο για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και στα φτερά της επίθεσης. Με παίκτες φυσικά που ήδη έχουν γραφτεί, αλλά και με παίκτες που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.