Σκληρό πόκερ για Μασούρα ανεβάζει την προσφορά η Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια γι' απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, ενώ είναι έτοιμη να ανεβάσει την προσφορά της. Ποια είναι τα διαπραγματευτικά της όπλα.

Σκληρό πόκερ για Μασούρα ανεβάζει την προσφορά η Τραμπζονσπόρ

Η πίεση των Τούρκων για την απόκτηση του Γιώργο Μασούρα συνεχίζεται. Στη γειτονική χώρα έχουν βάλει στο… στόχαστρο τους τον Έλληνα εξτρέμ και δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν τόσο εύκολα τη… μάχη.

Ένα νέο ρεπορτάζ της Fanatik παρουσιάζει λεπτομέρειες του σοβαρού ενδιαφέροντος της Τραμπζονσπόρο, αλλά και την αποφασιστικότητα της για να πάρει τον παίκτη από τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τους Τούρκους το διαπραγματευτικό όπλο τους είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Τουρκίας, Αχμέτ Αγκάογλου και ο προπονητής, Αμπντουλάχ Αβτζί έχουν παραδεχτεί πως ενδιαφέρονται για τον 28χρονο εξτρέμ. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία αναφέρουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας είναι αποφασισμένη να ανεβάσει την προσφορά της στα 6 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει πρόταση 5 εκατ. ευρώ ζητώντας 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι Τούρκοι επισημαίνουν πως στα υπέρ τους είναι η επιθυμία του Μασούρα να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά και οι καλές σχέσεις που έχει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική, Μπακασέτα και Σιώπη. Επισημαίνουν ακόμη ότι αν ο Ολυμπιακός ρίξει τις απαιτήσεις του είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν άμεσα στην Ελλάδα για να τελειώσουν τη μεταγραφή. Ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται υπό πολιορκία με τους Τούρκους να δείχνουν πως το ενδιαφέρον τους είναι πολύ σοβαρό.