Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί, η ανανέωση συμβολαίου και η Έλτσε

Η Έλτσε φέρεται αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Ολυμπιακό. Και σίγουρα δεν είναι η μοναδική! 

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί, η ανανέωση συμβολαίου και η Έλτσε

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τα έχει πει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από δύο εβδομάδες, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές. Κι όσο δεν πέφτουν, ο Μαροκινός φορ παραμένει στην αγορά ως ένας παίκτης που κυκλοφορεί με την ταμπέλα του «ελεύθερου»!

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από τον Ελ Αραμπί, καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Η είδηση που προέκυψε από την Ισπανία αφορά το ενδιαφέρον της Έλτσε.

Το συγκρότημα από την περιφέρεια της Βαλένθια αγωνίζεται στην Primera Division. Μπορεί ορισμένοι να πιστεύουν ότι είναι στη Segunda Division της Ισπανίας, αλλά η Έλτσε είναι μία ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο της παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία.

Άρα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλά συμβόλαια και τα χρήματα που φερόταν αρχικά να ψάχνει ο Ελ Αραμπί (γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ).

Προς το παρόν το θέμα της Έλτσε είναι σε επίπεδο δημοσιευμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εν λόγω ομάδα έχει βγει στην αγορά για την αναζήτηση ενός επιθετικού. Οπότε, δεν είναι παράλογο το να ρίχνει ματιές στον Ελ Αραμπί όσο δεν βάζει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός. Και φυσικά δεν θα είναι μόνο η Έλτσε που γλυκοκοιτάζει τον Μαροκινό φορ.

Όπως και να ‘χει, περιμένουμε εξελίξεις από στιγμή σε στιγμή, από μέρα σε μέρα για τον Ελ Αραμπί. Και η ελπίδα όλων στον Ολυμπιακό είναι να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του έγινε.