Παναιτωλικός: Πρώτα οι ανανεώσεις και μετά οι μεταγραφές

Η δουλειά για την νέα σεζόν έχει ξεκινήσει στον Παναιτωλικό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μεριμνούν ώστε να κλείσει το θέμα των ανανεώσεων προκειμένου να αρχίσουν οι κινήσεις ενίσχυσης.  

Παναιτωλικός: Πρώτα οι ανανεώσεις και μετά οι μεταγραφές

Τις διακοπές τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μετά την επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα όμως οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν την δουλειά, καθώς υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Οι παίκτες οι οποίοι θα κληθούν να συζητήσουν με τη διοίκηση είναι οι Χαβιέ Μεντόσα, Φαμπιάν Αντούνες και ο Νίκος Καρέλης.

Είναι σαφές πως η ομάδα του Αγρινίου δεν θα κινηθεί για πολλές αλλαγές στο ρόστερ της, αλλά θα κάνει συγκεκριμένες "ενέσεις ποιότητας".

Βεβαίως, οι μεταγραφικές κινήσεις είναι αλληλένδετες με τις ανανεώσεις, μια και εάν τελικά παραμείνουν οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές, τότε σαφώς η ανάγκη για ενίσχυση θα είναι μικρότερη.

Το κενό που άφησε ο Μελίσσας στο τέρμα αναπληρώθηκε, καθώς πλέον τα «καναρίνια» διαθέτουν για τον «άσο» τόσο τον Ανέστη, ο οποίος ήρθε τον χειμώνα, τον νεαρό Παρδαλό αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Αντώνη Στεργιάκη.