Ολυμπιακός: Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θέλει η Σέφιλντ και η αναμονή για Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ που κλήθηκε στην Εθνική ανδρών και βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, κοστολογείται με 2 εκατομμύρια από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ολυμπιακός: Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θέλει η Σέφιλντ και η αναμονή για Μπάλντοκ

Το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ βρίσκεται στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα. Ο 29χρονος δεξιός μπακ κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ και την ίδια στιγμή φουντώνει και το θέμα του ενδιαφέροντος από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Στην Αγγλία υπάρχουν πολλές αναφορές για το πρέσινγκ του Ολυμπιακού και για τις ματιές προς τον Μπάλντοκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ζητάει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (27/5), για να τον παραχωρήσει στους Πειραιώτες και πως ο Μπάλντοκ έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 800 χιλιάρικα.

Η ουσία είναι ότι θέμα Μπάλντοκ υπάρχει στον Ολυμπιακό. Όχι τόσο προχωρημένο, όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν οι Άγγλοι, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία περίπτωση δεξιού μπακ που παρακολουθείται στενά και οι Πειραιώτες θα τα βάλουν κάτω από την επόμενη εβδομάδα για να δουν αν θα πρέπει να προχωρήσουν στην απόκτησή του ή θα στραφούν σε άλλη λύση.

Θυμίζουμε ότι ένας δεξιός μπακ που παίζει επίσης δυνατά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι και ο Γιαν Κόουτο. Ο Βραζιλιανοπορτογάλος μπακ δεν υπολογίζεται από την Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα προτιμούσε να τον δώσει με πώληση και όχι με δανεισμό. Ωστόσο, οι Άγγλοι εκτιμούν ότι πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να φύγει εκ νέου με δανεισμό, όπως συνέβη δηλαδή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε που πήγε για έναν χρόνο στην Μπράγκα.

Από Δευτέρα (30/5) λοιπόν αναμένονται οι εξελίξεις για το τι μέλει γενέσθαι με το θέμα όχι μόνο του Μπάλντοκ, αλλά γενικότερα της απόκτησης του δεξιού μπακ που είναι σε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό.