Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Λιλ και Μονπελιέ για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά έχει θαυμαστές στη Γαλλία, αφού έχει κάνει εξαιρετική καριέρα στη Ligue 1 με αποτέλεσμα Λιλ και Μονπελιέ να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον μπακ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από Λιλ και Μονπελιέ για τον Λαλά

Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για αποχώρηση από το ρόστερ του φετινού Ολυμπιακού είναι ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ τη φετινή σεζόν έκανε 40 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, όμως, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αμφισβητείται και είναι αλήθεια ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πειραιά.

Το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους" ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, όμως όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος μπακ δεν θα μείνει στους Πειραιώτες την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βέβαια ο Λαλά για να φύγει από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας πρόταση που θα ικανοποιεί την πειραϊκή ΠΑΕ.

Στους πρωταθλητές Ελλάδας ο Λαλά μπορεί να μην έχει… κολλήσει, αλλά στη Γαλλία έχει πολύ καλό όνομα. Ο Λαλά έχει κάνει εξαιρετική καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα και υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν και πάλι στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία για τον 30χρονο μπακ υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λιλ και τη Μονπελιέ. Οι Γάλλοι παρακολούθησαν τον ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 17 Απριλίου και παραμένει πολύ ψηλά στις λίστες τους. Τόσο στη Λιλ όσο και στη Μονπελιέ υπάρχει εξαιρετική άποψη για τον μπακ του Ολυμπιακού.