Ολυμπιακός: Η Γουότφορντ για τον Ανδρούτσο

Η Γουότφορντ κάνει το σχεδιασμό της για να επιστρέψει στην Premier League και ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι στόχος της για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της.

Ολυμπιακός: Η Γουότφορντ για τον Ανδρούτσο

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι σημαντικό για το μέλλον του Θανάση Ανδρούτσο. Το πιθανότερο σενάριο για τον Έλληνα μπακ είναι πως θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά. Είναι άλλωστε σημαντικό καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή, αφού το 2023 εκπνέει το συμβόλαιο του άρα οι Πειραιώτες φέτος είτε θα ανανεώσουν μαζί του, είτε θα τον πουλήσουν.

Για τον Ανδρούτσο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά το θέμα είναι να φτάσει και στην πλατεία Αλεξάνδρας η πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο. Από την Αγγλία προέκυψε σενάριο για ενδιαφέρον της Γουότφορντ για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το κλαμπ που υποβιβάστηκε στην Championship έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ανδρούτσος φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του και μάλιστα αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Οι Άγγλοι ποντάρουν στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός το επόμενο καλοκαίρι θα χάσει ως ελεύθερο τον παίκτη, ενώ θεωρούν πως η μεταγραφή μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ από την Βρετανία η Γουότφορντ δεν παίζει μόνη της για τον Ανδρούτσο. Η Μόντσα, η Έλτσε και η Τραμπζονσπόρ είναι ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους και μάλιστα κινούνται πολύ σοβαρά για την απόκτηση του.

Τον Ανδρούτσο θέλουν να τον αποκτήσουν οι Άγγλοι για δεξί μπακ και θεωρούν πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορούν να στηριχτούν πάνω του για να επιστρέψουν στην Premier League.