Τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Στην Αυστρία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός και ήδη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τέσσερις ομάδες για φιλικά παιχνίδια.

Τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Γι' ακόμα μία χρονιά ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν από τη χώρα μας στις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 3 Ιουλίου θα βάλουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν επί αυστριακού εδάφους.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος που θα είναι η βάση του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά αναμένεται να βρεθεί στη βόρεια Αυστρία. Όπως πέρσι έτσι και φέτος οι πρωταθλητές θα παίξουν αρκετά φιλικά παιχνίδια και θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο από τα φιλικά που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ματς με τη Σλάβια Πράγας, τη Ριντ, τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και τη Σάλτσμπουργκ, όπως γράφει και το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιο φιλικό θα δοθεί και εκτός Αυστρίας, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ανακοινωθεί. Επίσης αυτά δεν θα είναι τα μοναδικά φιλικά που θα παίξει ο Ολυμπιακός στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αφού σίγουρα θα κλείσει ακόμα 1-2.