Ολυμπιακός: Μόνο τώρα μπορεί να βγάλει χρήματα από τον Τζορτζ Μπάλντοκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο 29χρονος Άγγλος (με ελληνικό διαβατήριο) δεξιός μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ που κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, ασκεί... άθελά του πίεση στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ολυμπιακός: Μόνο τώρα μπορεί να βγάλει χρήματα από τον Τζορτζ Μπάλντοκ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για δεξιό μπακ. Μεταξύ άλλων έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ, γνωρίζοντας ότι ο 29χρονος Άγγλος (με ελληνικό διαβατήριο πλέον) θα ήθελε να επισκεφθεί τη χώρα μας. Όχι φυσικά ως... τουρίστας, αλλά ως «εργαζόμενος».

Ο Μπάλντοκ είναι στα «ραντάρ» των πρωταθλητών Ελλάδας εδώ και μήνες. Όπως είναι φυσικά και άλλοι δεξιοί μπακ. Το αν θα κατορθώσουν να τον κάνουν δικό τους ή αποφασίσουν να πάνε σε άλλη περίπτωση, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος.

Ο 29χρονος μπακ πάντως είναι στη λίστα των παικτών που έχουν ξεχωριστή θέση για τους Πειραιώτες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται για μία φθηνή περίπτωση. Μπορεί να αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει σκοπό να τον αφήσει και ελεύθερο.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Φημολογείται στην Αγγλία ότι δεν ισχύουν τα 4 εκατομμύρια ευρώ που εμφανίζονται ως απαιτήσεις της Σέφιλντ. Ότι θα τον παραχωρούσε, ειδικά σε ελληνικό σύλλογο, με λιγότερα χρήματα.

Η αλήθεια είναι επίσης, ότι ο Μπάλντοκ ασκεί... άθελά του και πίεση προς την Σέφιλντ. Τί ακριβώς εννοούμε; Βρίσκεται σε μία ηλικία που αν καταφέρει να πάρει ένα σεβαστό ποσό η Σέφιλντ, τότε θα το πάρει μόνο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν η υπόθεση της πώλησής του πάει για το καλοκαίρι του 2023, τότε τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ για τον αγγλικό σύλλογο και θα αναγκαστεί να τον δώσει με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με το φετινό καλοκαίρι.

Από τη μία θα έχει πατήσει τα 30 και από την άλλη σε έναν χρόνο θα εκπνέει το συμβόλαιό του, όπερ σημαίνει ότι αυτομάτως η τιμή του πέφτει.

Οπότε, αν θέλει να βγάλει κάποια καλά χρήματα η Σέφιλντ από ενδεχόμενη πώλησή του, τότε το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η ιδανική χρονική συγκυρία...