Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

O Κλεμάν Μισελέν σε δηλώσεις του σε Γάλλο δημοσιογράφο, μετά το τέλος της αναμέτρησης Λανς - Μονακό, που παρακολούθησε, παραδέχθηκε ότι θέλει να επιστρέψει ν' αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Μισελέν: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία»

Σ΄επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι θέλει να επιστρέψει στην Γαλλία μετά από ένα χρόνο παραμονής στην ΑΕΚ, προέβη ο Κλεμάν Μισέλεν.

Ο δεξιός μπακ της «Ένωσης» μιλώντας σε, συμπατριώτες του, δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λανς με τη Μονακό (της τελευταίας αγωνιστικής της Ligue1), την οποία παρακολούθησε εξέφρασε τον ποδοσφαιρικό του νόστο για τα πάτρια.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1», μετέφερε ο Μισελέν, όπως αναφέρεται σε «τιτίβισμα» ρεπόρτερ της Λανς.

Eξέλιξη που αυξάνει τα ερωτηματικό ενόψει της επόμενης σεζόν στην ΑΕΚ, παρότι επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στην «Ένωση» για τον 25χρονο Γάλλο δεξιό μπακ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025.

Βεβαίως τα σενάρια από τη Γαλλία τον συνδέουν το τελευταίο εξάμηνο συστηματικά τόσο με την πρώην του ομάδα τη Λανς, όσο και με τις Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ.

Η ΑΕΚ είχε ξοδέψει περίπου 700.000 ευρώ για την απόκτησή του το περσινό καλοκαίρι και θα έπρεπε να ικανοποιηθεί οικονομικά στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.