Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας εξακολουθεί να «καραδοκεί» για Ραντζέλοβιτς

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει ενημερωθεί να επιστρέψει στον Ρέντη στις 14 Ιουνίου, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Ολυμπιακός: Ο Ερυθρός Αστέρας εξακολουθεί να «καραδοκεί» για Ραντζέλοβιτς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ενημερώσει συγκεκριμένους παίκτες από τη λίστα των δανεικών να βρεθούν στις 14 Ιουνίου στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με τον Ολυμπιακό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν και στο ρόστερ της νέας σεζόν μετά την ολοκλήρωση της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ένας εξ αυτών είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ ειδοποιήθηκε να βρίσκεται στην «πρώτη», αλλά ο Ερυθρός Αστέρας καραδοκεί!

Οι πρωταθλητές Σερβίας δεν είχαν κρύψει πριν από ένα μήνα ότι ενθουσιάζονται στην ιδέα να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ραντζέλοβις. Και ειδικά μετά την εντυπωσιακή χρονιά που είχε με την Λεγανές στη Segunda Division.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα επιθυμούσε να τον αποκτήσει δανεικό και να βάλει μία οψιόν αγοράς. Αυτό ίσχυε μέχρι και το πρώτο 10ήμερο του Μαϊου. Το τελευταίο διάστημα σαν να έχουν ατονίσει οι αναφορές προς το πρόσωπο του Ραντζέλοβιτς.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φυσικά θα επιδιώξει να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον έως και την προετοιμασία δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση.

Ξέρει πολύ καλά τα λάθη που είχε κάνει τη σεζόν 2020-21 με αποτέλεσμα να φύγει δανεικός τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Γνωρίζει ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν στον Ολυμπιακό. Παρότι λοιπόν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του, εκείνος θα κοιτάξει ειδικά στα φιλικά της Αυστρίας να αλλάξει σκεπτικό στον Μαρτίνς.