Βαρέλα: «Πέρασα έξι απίστευτα χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα' μαι φίλαθλος, πλέον, της ομάδας»!

Ο Φερνάντο Βαρέλα είπε «αντίο» στον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για «έξι απίστευτα χρόνια» προσθέτοντας ότι ο δεσμός τους δεν σπάει, αφού πλέον θα συνεχίσει να στηρίζει τον «δικέφαλο του βορρά» με την ιδιότητα του φιλάθλου

Βαρέλα: «Πέρασα έξι απίστευτα χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα' μαι φίλαθλος, πλέον, της ομάδας»!

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο αποχαιρετισμός του Ιβάν Σαββίδη στους Πασχαλάκη και Βαρέλα δημοσιοποιήθηκε τι είπε ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου, όπου, ουσιαστικά, τους αποχαιρέτισε.

Ο 34χρονος, κεντρικός αμυντικός, στάθηκε στα έξι χρόνια που πέρασε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον δεσμό που υπάρχει μ' εκείνη, πλέον, αφού αποτελεί έναν από τους φιλάθλους της.

Ο Βαρέλα πήρε το λόγο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του επεισοδιακού τελικού λέγοντας

«Φεύγω έχοντας συναντήσει πίσω εξαιρετικούς ανθρώπους. Έμαθα πολλά, έγινα καλύτερος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής μαζί με όλους εσάς. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη φύγει, έτσι είναι το ποδόσφαοιρο. Τώρα ήρθε η δική μου ώρα να αποχωρήσω. Από τώρα θα είμαι ένας ακόμα φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δικός σας, όλων των ποδοσφαιριστών που θα παίζουν για την ομάδα, που θα είναι φίλοι μου.

Ήταν έξι απίστευτα χρόνια, ακόμα και το τελευταίο διάστημα που υπέφερα περισσότερο. Έμαθα πάρα πολλά αυτούς τους τέσσερις μήνες που ήμουν εκτός ομάδας και μου έδωσε περισσότερη δύναμη, για να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να πω "ευχαριστώ" σε όλους εσάς, επειδή οι στιγμές που έζησα εδώ θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου.

Σε εσάς παιδιά εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ελπίζω και του χρόνου να είστε εδώ, στο ΟΑΚΑ, για έναν τελικό. Να κατακτήσετε τον τίτλο, να πάτε ακόμα πιο μακριά στο Conference League.

Nα έχετε μια καλή προετοιμασία, δώστε τα όλα, γιατί η ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο είναι μικρή. Πριν από έξι χρόνια ήμουν 28, τώρα είμαι 34. Όλοι λένε πως το ποδόσφαιρο τελείωσε για μένα. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, τις στιγμές, αλλά και τη ζωή και την οικογένεια σας. Εύχομαι σε όλους σας, ό,τι καλύτερο στις ζωές σας».

Με το τέλος της ομιλίας του την οποία μπορεί να δει ο καθένας στο PAOK TV άπαντες χειροκρότησαν τον Βαρέλα για την προσφορά του και τα λεγόμενα του.