Κωστούλας: «Ψάχνουμε πως εισηγούνται τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού»

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε για την εισήγηση που έχει κάνει η επιτροπή δεοντολογίας ώστε να υποβιβαστεί ο Παναιτωλικός.

Κωστούλας: «Ψάχνουμε πως εισηγούνται τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού»

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας μίλησε στο Open για την υπόθεση της ομάδας του Αγρινίου όπου η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί τον υποβιβασμό του λόγω στοιχηματισμού από αξιωματούχο του σε κίτρινη κάρτα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΗ.

«Εστειλαν μόνο στον Παναιτωλικό, που δεν έχει καμία ευθύνη. Είναι το άκρον άωτον του παραλογισμού. Ο παίκτης δεν το ήξερε καν. Θα του το έλεγε ο προπονητής προς το τέλος του αγώνα. Τώρα το αξιωματούχος, δεν ξέρω αν είναι σωστό. Ενας κατώτερος υπάλληλος είναι που δεν παίρνει αποφάσεις. Ο γενικός αρχηγός δεν έχει ευθύνη. Βεβαίως και μας έχει κοινοποιηθεί η εισήγηση. Στους υπόλοιπους δεν έχουν στείλει. Θα μπορούσα να πω ότι και εμείς ακόμα ψάχνουμε το επιχείρημα. Με μία κίτρινη κάρτα, εάν είναι δυνατόν. Ποτέ δεν είναι ικανές από μόνες του να δημιουργήσουν κάτι», είπε ο Φώτης Κωστούλας.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως όλη αυτή η ιστορία υποκινείται από συλλόγους που θα έχουν ωφεληθούν σε περίπτωση τιμωρίας είπε: «Εάν έχουν τόσο μεγάλη δύναμη ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία... τι να πω;. Θεωρώ ότι ο κ. Μαυρωτάς ξέρει να διαβάζει. Μπορεί να διακρίνει την πραγματικότητα από τη φαντασίωση. Και δική μας απορία είναι πώς κάνει κανείς μία τέτοια πρόταση για υποβιβασμό σε ομάδα για μία κίτρινη;».