Ελ Αραμπί: Οι διακοπές στις Μπαχάμες και ο ρόλος της συζύγου του (pic)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει τις διακοπές του στις Μπαχάμες έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του, η οποία παίζει το ρόλο της στην παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ελ Αραμπί: Οι διακοπές στις Μπαχάμες και ο ρόλος της συζύγου του (pic)

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έτσι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Μαροκινός, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος Ιουνίου, έχει φύγει από τη χώρα μας από την περασμένη Πέμπτη.

Την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και την επόμενη αναχώρησε μαζί με τη σύζυγο του. Οι διακοπές του έμπειρου στράικερ συνεχίζονται και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις Μπαχάμες. Με τη σύζυγο του γεμίζει τις μπαταρίες του, ενώ άπαντες στην Ελλάδα περιμένουν την απόφαση του για το μέλλον του.

Αισιοδοξία υπάρχει για τον Γιουσέφ, ο οποίος είναι άνετος και χαλαρός μετά την κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει και η σύζυγος του.

Η γυναίκα του από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα προσαρμόστηκε, της αρέσει πολύ η ζωή στη χώρα μας, ενώ το βασικότερο όλων είναι πως έχει μείνει ικανοποιημένη και από τις συνθήκες που έχουν συναντήσει τα παιδιά της στο σχολείο. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους, όμως, αυτή τη στιγμή το μόνο δεδομένο είναι οι διακοπές στις Μπαχάμες.