«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μασίς» (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ντάρβιν Μασίς της Γρανάδα.

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μασίς» (vid)

Ματιές στην ισπανική αγορά φέρεται να ρίχνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της Ιβηρικής. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες κοιτάζουν το ρόστερ της Γρανάδα, η οποία υποβιβάστηκε στη Segunda Division και θέλει να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο της.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία ο Ολυμπιακός φέρεται να ασχολείται με τον Ντάρβιν Μασίς. Ο 29χρονος εξτρέμ από τη Βενεζουέλα έχει μπει στο… στόχαστρο των Πειραιωτών από τη στιγμή που η ομάδα του δεν κατάφερε να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Γρανάδα έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά φαίνεται ότι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του, ενώ και η ομάδα του θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του. Οι Ισπανοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν υπάρχει κάποια παραπάνω πληροφορία.

Τη φετινή σεζόν ο Μασίς έκανε 26 συμμετοχές με τη Γρανάδα εκ των οποίων η μία ήταν στο Copa del Rey. Με τη φανέλα της πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ είχε και τρεις ασίστ. Με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας έχει κάνει 37 συμμετοχές και έχει σκοράρει εννιά φορές. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ουντινέζε, Λεγανές, Ουέσκα και στη Β' ομάδα της Γκιμαράες.