Έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ο Γκιγιέρμε!

Όσο περνούν οι ώρες ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες ο Βραζιλιάνος χαφ της Λα Κορούνια να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ο Γκιγιέρμε!

Αυτή τη φορά είναι πιο κοντά από ποτέ ο Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό! Τόσο κοντά που θα προκαλέσει έκπληξη αν στο τέλος χαλάσει η μεταγραφή του από την Λα Κορούνια στους «ερυθρόλευκους».

Βέβαια, ειδικά το φετινό καλοκαίρι έχουν συμβεί πολλά, έχουν χαλάσει μεταγραφές που ήταν έτοιμες για διαφορετικούς λόγους (Κουντέ, Αράο, Πρίσιτς), ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ανήμερα Δεκαπνεταύγουστου και τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά και για την Λα Κορούνια, η οποία δεν βλέπει στον ορίζοντα να έρχεται καλύτερη πρόταση από αυτή του Ολυμπιακού.

Το κλίμα λοιπόν που βγαίνει από την πλευρά του Βραζιλιάνου χαφ είναι ότι η μεταγραφή θα κλείσει! Συγκεκριμένα, ότι η ομάδα της Γαλικίας δεν θα συνεχίσει κι άλλες μέρες να κάνει το «σκληρό καρύδι» και πώς στο τέλος θα δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες.

Στην Ισπανία γίνεται λόγος για θέμα ωρών, για μία περίπτωση που εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο αν... γυρίσει τούμπα ο κόσμος δεν θα δούμε τον Γκιγιέρμε στα κόκκινα.

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά όπως αναφέρουμε και στο ξεκίνημα του ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος χαφ είναι όντως μία ανάσα από το να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.