Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι, η Θέλτα και οι υπόλοιπες ισπανικές «Σειρήνες»

Ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι που μένει ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Θέλτα Βίγκο. Και δεν είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που τον κοιτάζει...

Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι, η Θέλτα και οι υπόλοιπες ισπανικές «Σειρήνες»

Το όνομα του Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Και δικαιολογημένα πλέον, από τη στιγμή που ο 28χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μακριά από την Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Ευρώπη.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει τις κινήσεις τους πριν από έναν χρόνο, αλλά τελικά έβρισκαν στον... τοίχο που λεγόταν Ρίβερ Πλέιτ.

Τώρα που κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ανχιλέρι, εξακολουθεί να είναι μία δύσκολη υπόθεση, καθώς είναι απολύτως φυσιολογικό να τον εξετάζουν και άλλες ομάδες. Άλλωστε, πρόκειται για έναν πολύπειρο μπακ που θέλει να κάνει και το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Έχουν βάση για παράδειγμα τα σενάρια που ακούγονται από την Ισπανία για την Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο έχει βγει στην αγορά και αναζητάει έναν αριστερό μπακ στο στυλ του Ανχιλέρι. Ένα επιθετικό μπακ για την ακρίβεια...

Συν τοις άλλοις, στην Ισπανία συζητιέται έντονα ότι δεν είναι μόνο η Θέλτα από ομάδες της Primera Division που τον έχουν βάλει στο «σημάδι». Υπάρχουν ακόμη δύο τουλάχιστον, από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες, που τον έχουν στη λίστα τους και αναμένεται να κάνουν την επίσημη κρούση τους στην πλευρά του Ανχιλέρι.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρακολουθεί την περίπτωση του Αργεντινού και αναμένεται να χτυπήσει στο κατάλληλο χρονικό σημείο, αν και εφόσον θεωρήσει ότι αξίζει το καλοκαίρι τον κόπο να τον κυνηγήσει!