Ανακοινώθηκε από την Βόλφσμπεργκερ ο Νίκος Βέργος για 2+1 χρόνια

Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Νίκος Βέργος με την Βόλφσμπεργκερ. Την Δευτέρα (23/5) ανακοινώθηκε επίσημα από τους Αυστριακούς.

Ανακοινώθηκε από την Βόλφσμπεργκερ ο Νίκος Βέργος για 2+1 χρόνια

Στην Βόλφσμπεργκερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/5) από την αυστριακή ομάδα.

«Πέρασε από τον Ολυμπιακό και μετά από πολλούς δανεισμούς πήγε στον Παναιτωλικό, με τον οποίο έκανε 46 συμμετοχές τις τελευταίες δύο χρονιές. Ο Νίκος ήρθε στην Βόλφσμπεργκερ ως ελεύθερος και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν, με στόχο να σκοράρει πολλές φορές με τη φανέλα των “λύκων”», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Βόλφσμπεργκερ.

Ο 26χρονος επιθετικός από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ήρθα εδώ. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα μου και κοιτάζω μπροστά, έτσι ώστε να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Ο προπονητής της Βόλφσμπεργκερ, Ρόμπιν Ντουτ είπε: «Είναι ένας επιθετικός με ποδοσφαιρική ευθύτητα στο παιχνίδι του. Είναι σε μία ώριμη ηλικία και θα μας βοηθήσει χάρη στην εμπειρία που κουβαλάει από το ισπανικό πρωτάθλημα».

Θυμίζουμε ότι ο Βέργος μεταξύ άλλων είχε περάσει από την Ρεάλ Μαδρίτης Β’ , την Έλτσε και την Χέρκουλες, ενώ πιτσιρικάς ήταν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.