Σέλουκ για Τζιούμπα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει»

Θέμα Τζιούμπα για τον ΠΑΟΚ, με τον γνωστό ατζέντη Ντμίτρι Σέλουκ να υποστηρίζει πως η Ελλάδα είναι η μια καλή επιλογή για τον Ρώσο επιθετικό. 

Σέλουκ για Τζιούμπα: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πληρώσει»

Μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ, ο γνωστός ατζέντης τόνισε πως το μέλλον του Τζιούμπα μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζιούμπα αποχώρησε από τη Ζενίτ και ο Σέλουκ ρωτήθηκε για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 33χρονος επιθετικός.

«Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. ευρώ στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτοια χρήματα, και δεν θα πάει κάπου με σχεδόν εξαπλάσια μείωση.

Με όλον τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός, που να ταιριάζει στον Τζιούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας», είπε ο Σέλουκ.

Απαντώντας στην ερώτηση «ποιες επιλογές από οικονομικής άποψης μένουν στον ποδοσφαιριστή» ανέφερε:

«Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή; Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1 με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα».