Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι που κυκλοφορεί ελεύθερος και η ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι για αριστερά

Ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περσινό καλοκαίρι, αλλά τότε η Ρίβερ Πλέιτ δεν ήθελε να τον χάσει. Τώρα ο 28χρονος Αργεντινός μπακ μένει ελεύθερος.

Ολυμπιακός: Ο Ανχιλέρι που κυκλοφορεί ελεύθερος και η ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι για αριστερά

Ήταν η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου του 2021, όταν το όνομα του Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι ακούστηκε για πρώτη φορά τόσο δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.
Ο 28χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είχε εξεταστεί σοβαρά για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά η Ρίβερ Πλέιτ ύψωνε πολύ μεγάλα εμπόδιαλ, με αποτέλεσμα να μην γίνει η... δουλειά πέρσι το καλοκαίρι.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Ανχιλέρι μένει ελεύθερος από την Ρίβερ Πλέιτ, με τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή να αναφέρουν ότι τα «έσπασε» με τους «μιγιονάριος» εδώ και μήνες, με αποτέλεσμα να μην μπουν καν σε διαδικασία σοβαρής συζήτησης για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Ανχιλέρι στα 28 του θεωρεί ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή για να κάνει το μεγάλο βήμα και να αγωνιστεί σε ομάδα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έως τώρα έχει παρουσίες μόνο στο πρωτάθλημα της χώρας του, ξεκινώντας από τα «τσικό» της Γοδόι Κρουζ και παίζοντας από το 2019 στην Ρίβερ Πλέιτ.

Η ιδέα για τον Ανχιλέρι λοιπόν έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που άρεσε από πέρσι, είναι λογικό να εξεταστεί και φέτος ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πρόκειται για μία περίπτωση που είχαν ξεχωρίσει στο λιμάνι εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί ήταν τέτοιες που δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Τώρα ο 28χρονος μπακ κυκλοφορεί ελεύθερος και περιμένει στο ακουστικό του!