Μπούργος: «Νιώθω σπίτι μου τον Άρη»

Ο Χερμάν Μπούργος έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν και δήλωσε ευτυχισμένος στον πάγκο του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην επική ανατροπή στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Μπούργος: «Νιώθω σπίτι μου τον Άρη»

Ο Χερμάν Μπούργος παραχώρησε συνέντευξη στο ARIS FV TV και έκανε τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αναφέρθηκε στη μεγάλη ανατροπή στον αγώνα με την ΑΕΚ και δήλωσε ευτυχισμένος στον πάγκο των "κίτρινων".

Αναλυτικά ο Χερμάν Μπούργος μίλησε:

«Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω δικαιωμένος και το λέω σε όλους τους φίλους του Άρη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες».

Για τους λόγους που νιώθει δικαιωμένος και την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ: «Ήταν πολύ σημαντική αλλά θεωρώ ότι σημαντικότερο όλων ήταν η παρουσία της ομάδας στα Playoffs. Στον αγώνα με την ΑΕΚ πίστευα ότι μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα έχει θετική στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα, και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα».

Για τo ποιος είναι ο φετινός MVP του Άρη: «MVP είναι η ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες γιατί ήταν πιστοί στις οδηγίες».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας του: «Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».