Παναθηναϊκός: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη «Διπλή Ανάπλαση»

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, έγινε ακόμη ένα -πολύ- σημαντικό βήμα προς την ανέγερση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του "τριφυλλιού" και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στην περιοχή του Βοτανικού, μέσω του πρότζεκτ της "Διπλής Ανάπλασης", καθώς υπεγράφησαν όλες οι συμβάσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Παναθηναϊκός: Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τη «Διπλή Ανάπλαση»

Το πρωί της Κυριακής (22/5), οι κ.κ. Κώστας Μπακογιάννης (Δήμος Αθηναίων), Άδωνις Γεωργιάδης (Κυβέρνηση-Υπουργείο Ανάπτυξης), Γιάννης Αλαφούζος (ΠΑΕ Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Μαλακατές (Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός) κι εκπρόσωπος των τραπεζών (ΑΕΠ Ελαιώνα) έβαλαν τις υπογραφές τους σε όλες τις (διμερείς ή τριμερείς) συμβάσεις που σχετίζονται με το έργο και πλέον προχωρούν κανονικά οι διαγωνισμοί για τους αναδόχους που θα αναλάβουν την κατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Στο όλο θέμα βεβαίως εκκρεμεί η προσφυγή που έχουν κάνει τα 59 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και η αγωγή που έχουν καταθέσει κατά του ΔΣ του Α.Ο. ζητώντας να ακυρωθεί η Γενική Συνέλευση της 30ής Μαρτίου.

Επειδή, ωστόσο, τα νομικά επιτελεία όλων των εμπλεκομένων ενημέρωσαν πως δεν έχει καμία νομική ισχύ ή εφαρμογή η προσφυγή των "59", όλοι οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν με τις υπογραφές για να μην χαθεί χρόνος και να ενεργοποιηθούν οι συμβάσεις, μόλις... ξεμπλέξει και τυπικά το όλο ζήτημα με την προσφυγή.