Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Εράν Ζαχάβι έως τις 15 Ιουνίου

Ο Εράν Ζαχάβι που απασχολεί τον Ολυμπιακό, αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το μέλλον του έως τις 15 Ιουνίου.

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Εράν Ζαχάβι έως τις 15 Ιουνίου

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάση αναμονής στην υπόθεση του Εράν Ζαχάβι. Έχει κάνει τις επαφές του με τον 35χρονο επιθετικό, οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. χαμηλότερη είναι η προσφορά), αλλά την ίδια στιγμή υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ.

Βέβαια, όλα αυτά περί «αουτσάιντερ» είναι εκτιμήσεις των Ισραηλινών δημοσιογράφων. Το αν έχει σοβαρές πιθανότητες ο πρωταθλητής Ελλάδας να αποκτήσει τον Ζαχάβι, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία.

Για την ακρίβεια, αυτό που λέγεται στο Ισραήλ είναι ότι ο Ζαχάβι δεν έχει σκοπό να τραβήξει για πολλές μέρες τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του.

Τώρα αναρρώνει από έναν καθαρισμό που έκανε στο γόνατο και έως τις 15 Ιουνίου αναμένεται να έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Η περίπτωση της Μποταφόγκο φαίνεται ότι απομακρύνεται, επειδή δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα να μετακομίσει στην Βραζιλία. Ή μάλλον, την προοπτική της Μποταφόγκο την έχει ως μία από τις τελευταίες επιλογές του.

Είναι ολοφάνερο ότι αναζητάει κίνητρα ακόμα και στα 35 του και όχι το πώς θα φουσκώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Ολυμπιακός που τον «πολιορκεί» από τον χειμώνα και επιχειρεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» στις αρχές του καλοκαιριού, έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή από την Μποταφόγκο. Το θέμα είναι βέβαια να δούμε ποιες άλλες κρούσεις έχει δεχτεί ο Ζαχάβι. Ήδη ακούγεται έντονα ότι η Φενέρμπαχτσε τον έχει βάλει γερά στο «σημάδι».