Ολυμπιακός: Η απόφαση για Λόπες και η επιστροφή στη Σεβίλλη

Ο Ρόνι Λόπες έφυγε από την Ελλάδα, επέστρεψε στη Σεβίλλη που ανήκει και πλέον μένει να φανεί τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ολυμπιακός: Η απόφαση για Λόπες και η επιστροφή στη Σεβίλλη

Στο φινάλε της σεζόν ο Ρόνι Λόπες έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που άξιζε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς. Εκείνο το γκολ του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια αυτό με τον ΠΑΟΚ στιγμάτισαν τη φετινή πορεία των πρωταθλητών Ελλάδας. Μπορεί να μην πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά έβαλε τη δική του σφραγίδα στο 47ο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος την Πέμπτη αποχαιρέτισε τον κόσμο του Ολυμπιακού και έγραψε μάλιστα πως αισθάνθηκε σαν στο σπίτι του αυτό τον χρόνο που έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στο μήνυμα του δεν έβαλε τελεία στο πέρασμα του στους Πειραιώτες, αλλά ακόμη δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα συμβεί.

Το δεδομένο είναι πως ο Ρόνι ανήκει στη Σεβίλλη και ο δανεισμός του στον πρωταθλητή Ελλάδας ολοκληρώθηκε. Επομένως ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Ανδαλουσία. Φυσιολογικά ο Λόπες μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από την Ελλάδα. Το αν θα αλλάξει η κατάσταση και θα επιστρέψει είναι μία ιστορία που θα την δούμε στην πορεία.

Η Σεβίλλη είναι η ομάδα που θα αποφασίσει για το μέλλον του Ρόνι Λόπες. Μέχρι πρότινος η τάση που υπήρχε ήταν ότι ο 26χρονος εξτρέμ δεν έχει θέση στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" κι εδώ που έφτασε το πράγμα η καλύτερη λύση θα ήταν να πωληθεί. Ο Λόπες δεν το έχει κρύψει πως θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν.

Βέβαια για να συμβεί αυτό και ο ίδιος θα ήθελε να γίνει υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή, θα ήθελε να παίζει, να έχει ρόλο στην ομάδα και όχι να είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας. Προς το παρόν ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται για έναν δανεικό ποδοσφαιριστή με τον Ρόνι να έχει φύγει από τη χώρα μας, να έχει φίλους εδώ και φυσικά θα δείξει ο χρόνος αν θα επιστρέψει.