Ολυμπιακός: Το «γκελ» του Λαλά στη Ligue 1 και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ και το όνομα του Κένι Λαλά ακούγεται ήδη έντονα στους κύκλους της Ligue 1.

Ολυμπιακός: Το «γκελ» του Λαλά στη Ligue 1 και οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν

Μία από τις προσθήκες ή μάλλον από τις «ενέσεις» ενίσχυσης που θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό, είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Ο Κένι Λαλά έδειξε ότι δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να μπει στα... παπούτσια του Ελαμπντελαουί και στο λιμάνι κοιτάζουν προσεκτικά την αγορά για να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και δίχως βιασύνη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λαλά, είναι ξεκάθαρο ότι ο δρόμος για το μέλλον του μοιάζει να είναι αναπόφευκτος: Μακριά από τον Πειραιά.

Ήδη στην Γαλλία τις τελευταίες μέρες το όνομά του συζητιέται έντονα. Και πώς να μην συζητιέται άλλωστε, αφού έγινε ολόκληρο θέμα ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Συν τοις άλλοις, προτού πιάσει λιμάνι, είχε μία αξιόλογη καριέρα στη Στρασμπούρ, από εκεί δηλαδή που τον απέκτησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η Λιλ τον έχει βάλει στο σημάδι. Οι «λιλουά» που δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα, δεν εξετάζουν μόνο την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, αλλά έχουν στο μυαλό τους και τον Λαλά, μιας και έχουν βγει στην αγορά για την αναζήτηση ενός έμπειρου δεξιού μπακ.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι άμεσα αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα γύρω από τον δεξιό μπακ των Πειραιωτών. Να ολοκληρωθεί πρώτα και το Σάββατο (21/5) η Ligue 1 και από Δευτέρα (23/5) το όνομα του Λαλά θα παίζει ακόμα πιο δυνατά σε γαλλικούς κύκλους.