Ολυμπιακός: Η Ράγιο Βαγιεκάνο και ο Κούντε που ετοιμάζεται για Αυστρία

Ο Πιερ Κούντε βρέθηκε στο στόχαστρο της Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η Ράγιο Βαγιεκάνο και ο Κούντε που ετοιμάζεται για Αυστρία

Ο Πιερ Κούντε γύρισε το χαρτί και το γύρισε με το σπαθί του και με την αξία του. Από εκεί που ήταν στην πρώτη γραμμή των παικτών που βρίσκονταν στην «transfer list» (μαζί με τον Ονιεκούρου δηλαδή), οι εμφανίσεις του τον τελευταίο μήνα είχαν ως αποτέλεσμα να σταματήσει η κουβέντα γύρω από το μέλλον του.

Προφανώς και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μία μεταγραφική περίοδο, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με υποθετικά σενάρια. Αυτή τη στιγμή παραθέτουμε τα γεγονότα.

Στην Μαδρίτη λοιπόν έχουν φτάσει τα μαντάτα ότι ο Καμερουνέζος χαφ υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν.

Για ποιο λόγο στην Μαδρίτη ασχολήθηκαν ξαφνικά με τον Κούντε; Επειδή λίγο πριν από το Πάσχα υπήρχε η πληροφορία ότι η Ράγιο Βαγιεκάνο παρακολουθούσε προσεκτικά την υπόθεσή του και κυρίως τις προθέσεις του Ολυμπιακού.

Όλα έδειχναν ότι ο Κούντε θα ακολουθούσε τον δρόμο των Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και προς το καλύτερο για τον Αφρικανό χαφ.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο λοιπόν αποφάσισε να κοιτάξει αλλού για την ενίσχυση στον άξονά της, καθώς βλέπει ότι με τον Κούντε δεν υπάρχει προοπτική να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο δε ποδοσφαιριστής από την πλευρά του ξεκουράζεται τούτες τις μέρες, απολαμβάνει τις διακοπές του και προς το τέλος του μήνα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Καμερούν για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα τον Ιούνιο. Στον Ολυμπιακό αναμένεται να ενσωματωθεί απευθείας στην Αυστρία, όπου οι πρωταθλητές θα δώσουν αρκετά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.