Τι λένε οι Βραζιλιάνοι για το θέμα του Γκιγιέρμε

Περίεργο tweet για τον Βραζιλιάνο χαφ και τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δίνει μάχη να τον φέρει στην Ελλάδα.

Τι λένε οι Βραζιλιάνοι για το θέμα του Γκιγιέρμε

Η Ντεπορτίβο δεν υπολογίζει τον Γκιγιέρμε και ο Ολυμπιακός κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσει. Οι Πειραιώτες πιέζουν την ισπανική ομάδα για να ανάψει το πράσινο φως να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όμως, κάτι τέτοιο ακόμα δεν έχει γίνει.

Το συγκρότημα της Γαλικίας επιμένει να ζητάει 4 εκατ. ευρώ για να δώσει τον Γκιγιέρμε αν και δεν τον έχει στα πλάνα του. Ο παίκτης δεν συμμετέχει καν στις προπονήσεις της Ντεπορτίβο και είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι μέλος της ομάδας το επόμενο διάστημα.

Πριν λίγη ώρα υπήρξε tweet σύμφωνα με το οποίο ο Γκιγιέρμε είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη Ντεπορτίβο, αλλά οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό δεν προχώρησαν. Το ίδιο tweet βάζει στο… κόλπο ξανά τη Σάο Πάολο την οποία είναι γνωστό πως η σύζυγος του ποδοσφαιριστή την προτιμάει, αλλά ο ίδιος θεωρεί πως θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Η εγκυρότητα του ελέγχεται, αφού στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να πιέζουν τη Ντεπορτίβο προκειμένου να αποκτήσουν τον παίκτη. Δεν προκύπτει από κάπου αλλού ότι το θέμα δεν προχωράει. Αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή του Γκιγιέρμε.