Οριστικό: Δανεικός στον Απόλλωνα ο Σικαμπάλα

Η Ζάμαλεκ είπε το «ΟΚ» και ο Αιγύπτιος διεθνής είναι έτοιμος να φορέσει τα κυανόλευκα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Τα τυπικά και για Αντρέι Λούκιτς, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη (16/8).

Οριστικό: Δανεικός στον Απόλλωνα ο Σικαμπάλα

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν το... σίριαλ με τον Μαχμούντ Σικαμπάλα, καθώς η Ζάμαλεκ έδωσε το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Εκτός απροόπτου, ο Αιγύπτιος διεθνής θα ενσωματωθεί στο έμψυχο δυναμικό της ελληνικής ομάδας από την επόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι η Ζάμαλεκ συμφώνησε και γραπτώς για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως εκκρεμεί ένα... θεματάκι με τον Σικαμπάλα, ο οποίος επιθυμεί διετή επέκταση του συμβολαίου του με την αιγυπτιακή ομάδα, την ώρα που η Ζάμαλεκ προτιμάει τριετές. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα αναμένεται να ξεπεραστεί, με τον 32χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα αναμένεται αρκετά νωρίτερα ο Αντρέι Λούκιτς, καθώς η άφιξή του στη χώρα μας είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/8). Η συμφωνία με την Μπράγκα είναι τελειωμένη και ο 24χρονος Κροάτης μπακ πρόκειται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να αγωνιστεί ως δανεικός στον Απόλλωνα.