Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Άρης, καταγγελία στην UEFA

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε καταγγελία στην UEFA κατά του νομικού συμβούλου και προϊστάμενου του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλειου Σαράκη. 

Στην αντεπίθεση η ΠΑΕ Άρης, καταγγελία στην UEFA

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του νομικού συμβούλου και προϊστάμενου του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ.Βασίλειου Σαράκη, επικαλούμενοι δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά.

Όπως αναφέρεται από την ΠΑΕ, «η καταγγελία έγινε καθώς μεταξύ άλλων: Υπάρχει ασυμβίβαστο να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα να κρίνει τους φακέλους αδειοδότησης. Γιατί έγινε διαρροή του φακέλου σε ΜΜΕ αρεσκείας της ΕΠΟ παραβιάζοντας τη συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Γιατί επιχειρείται δολιοφθορά σε βάρος του Άρη. Γιατί αγνόησε10 σημεία -θέσεις της ΠΑΕ- για την υπόθεση Παλαθουέλος και γι' αυτό δόθηκε άδεια με 4-1 (ψήφους) και μάλιστα από τις 4 οι δύο ψήφοι ήταν των νομικών που έχει τη σημασία του. Τον καταγγέλλουμε στην ΟΥΕΦΑ για δόλια και μη διαφανή συμπεριφορά. Η επιστολή έχει χαρακτήρα «επείγον» και ζητάμε την παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ εδώ και τώρα».