ΟΦΗ: Παρελθόν ο Νίκος Κοροβέσης

Η διοίκηση του ΟΦΗ αποχαιρέτησε τον Νίκο Κοροβέση. 

ΟΦΗ: Παρελθόν ο Νίκος Κοροβέσης

Παρελθόν και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου από το 2018. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, δεν ανανεώνεται όπως είναι γνωστό και έτσι αποχωρεί.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει διατελέσει και αρχηγός της ομάδας του ΟΦΗ, μέτρησε συνολικά 109 συμμετοχές, δυο γκολ και εννέα ασίστ, στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Κοροβέση.

Έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με μερικές από τις πιο έντονες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας, ο Νίκος Κοροβέσης φόρεσε για πρώτη φορά τα ασπρόμαυρα το καλοκαίρι του 2018.

Συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία την σεζόν 2018-19, ενώ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του ΟΦΗ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από απουσία 20 ετών.

Ο 30χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει διατελέσει και αρχηγός του ΟΦΗ, μέτρησε συνολικά 109 συμμετοχές, δυο γκολ και εννέα ασίστ, στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας.

Νίκο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή τύχη σε κάθε σου βήμα!», αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ στην ανακοίνωσή της για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Κοροβέση.