Ζάχαβι: «Πολύ σύντομα θα αποφασίσω πού θα συνεχίσω»

Ένας μικροτραυματισμός στο γόνατο απασχολεί τον Εράν Ζάχαβι που είναι ξανά στο επίκεντρο για Ολυμπιακό, Μποταφόγκο και MLS. Τι φέρεται να είπε στους Βραζιλιάνους ο Ισραηλινός στράικερ. 

Ζάχαβι: «Πολύ σύντομα θα αποφασίσω πού θα συνεχίσω»

Συνεχώς το τελευταίο διάστημα το όνομα του Εράν Ζάχαβι είναι στο μεταγραφικό προσκήνιο καθώς ο Ισραηλινός στράικερ που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον περασμένο χειμώνα, μένει ελεύθερος από την PSV.

Όπως είχαμε αναφέρει προ δεκαημέρου στο fosonline.gr ο Ζάχαβι ήταν σύμφωνα με τα ολλανδικά ρεπορτάζ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μποταφόγκο σχετικά με το μέλλον του, ενώ σήμερα (18/5) στην πατρίδα του έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και η Μποταφόγκο δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ για ενάμιση χρόνο. Κι ότι τον παίκτη θέλουν η Μακάμπι Τελ Αβίβ και μια ομάδα από το MLS.

Ο Ζάχαβι έχει έναν μικροτραυματισμό αυτές τις μέρες και χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση για ένα χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση, με τον ίδιο να φέρεται σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους να έχει πει στην Μποταφόγκο ότι σύντομα θα απαντήσει στην πρόταση. Κι ότι γενικά στο αμέσως προσεχές διάστημα θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις του.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση, το ενδιαφέρον είναι γνωστό για τον παίκτη και δεν έχει να κάνει με το θέμα του Ελ Αραμπί. Στο Ισραήλ λένε ότι στον Ζάχαβι έχει μιλήσει και ο συμπατριώτης του Μπίμπαρς Νάτχο για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ισραηλινός στράικερ ξέρει πολύ καλά την κατάσταση στην ελληνική ομάδα από την οποία είχε γνωρίσει οδυνηρό αποκλεισμό παρά τα γκολ του με τη φανέλα της PSV πρόπερσι στο Europa League.