Ρήξη χιαστών ο Νικόλης

Η χειρότερη είδηση ήρθε από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του νεαρού αριστερού μπακ.

Ρήξη χιαστών ο Νικόλης

Άσχημα είναι τα νέα για τον Νικήτα Νικόλη. Ο νεαρός αριστερός μπακ είχε αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων με τον Ολυμπιακό Βόλου το περασμένο Σάββατο και αποχώρησε λόγω τραυματισμού. Με την επιστροφή στην Αθήνα ο Νικόλης υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Υπέστη ρήξη χιαστών κάτι που σημαίνει πως θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Θυμίζουμε πως ο Νικόλης είχε ακολουθήσει την αποστολή της πρώτης ομάδας στο Ζέεφελντ και μάλιστα τα είχε πάει περίφημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως πρόκειται για το σπουδαιότερο ταλέντο που υπάρχει στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, όμως, η τύχη του γύρισε την πλάτη. Από εδώ και πέρα ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου για να επιστρέψει γερός στη δράση, αφού πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους παίκτες που υπάρχουν στα τμήματα υποδομής.

Στο μεταξύ το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι με τον Πάρη Ντουμάνη, ο οποίος επίσης είχε πάει στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια υπέστη και αυτός ανάλογο τραυματισμό και είχε μείνει γι’ αρκετούς μήνες εκτός δράσης.