Βιεϊρίνια: «Ο τελικός θα κρίνει αν είναι πετυχημένη η σεζόν»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό θα κρίνει αν είναι πετυχημένη η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια: «Ο τελικός θα κρίνει αν είναι πετυχημένη η σεζόν»

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό θα κρίνει αν είναι πετυχημένη η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Αυτό δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τους "πράσινους" στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δήλωσε:

«Είναι καλά η ομάδα, οπότε είμαι καλά και εγώ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις. Κατακτήσαμε τη 2η θέση και πλέον πάμε και για το Κύπελλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Είναι μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά δεν πρέπει να γίνει αποτυχημένη. Αυτό το ματς θα κρίνει αν θα είναι επιτυχημένη ή αν απλά μια καλή σεζόν».

Για το “αντίο” του Βαρέλα: «Κάποιοι θα φύγουν από αυτούς που έχουν γράψει ιστορία με την ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε το Κύπελλο ώστε και αυτοί να φύγουν με ψηλά το κεφάλι. Να δώσουμε ακόμη μιαχαρά στον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας».

Για τον Μαουρίσιο: «Ο κόσμος εκτιμάει την παρουσία τέτοιων παικτών και το έδειξε στην αλλαγή του. Όπως και με πολλούς ακόμη παίκτες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί στον τελικό: «Μπορούμε να αντέξουμε τον τίτλο του φαβορί, αλλά όπως αποδείχτηκε και στα playyoffs ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι 50-50».