Λουτσέσκου: «Eπανερχόμαστε με τους παίκτες που επιστρέφουν»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού μίλησε για τις επιστροφές των παικτών που αλλάζουν την εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τον τελικό του Κυπέλλου με τους «πρασίνους», aαλλά και για την συγγνώμη που ζήτησε από τον Γιοβάνοβιτς.

Λουτσέσκου: «Eπανερχόμαστε με τους παίκτες που επιστρέφουν»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, με 2-0, στην Τούμπα έκανε λόγο για τις επιστροφές των παικτών που αλλάζουν την εικόνα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου με το «τριφύλλι» (21/05, 20.00), στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πάνω απ' τα όρια μας ότι κάναμε αυτή τη σεζόν. Με όλα όσα περάσαμε ήταν ακατόρθωτο. Μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό παίζαμε με τη μισή ομάδα κάθε 3 μέρες απέναντι σε φρέσκες ομάδες. Τώρα επέστρεψαν φρέσκοι παίκτες και για εμάς. Δείχνουμε ότι επανερχόμαστε στο να παίζουμε ποιοτικά».

Τί είδε σε σύγκριση με την πρώτη του σεζόν:

«Εκείνη η σεζόν ήταν διαφορετική τελείως. Είχαμε παιχνίδι ανά 5 μέρες. Πετούσαμε! Μοναδικό μελανό σημείο ήταν το κλεμμένο πρωτάθλημα».

Για τον τελικό:

«Δεν είναι μόνο το τρόπαιο. θα μπούμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τα όσα πετύχαμε, δεύτερη θέση, κατάκτηση κυπέλλου, προημιτελικά στο Conference League».

Για τον Γιοβάνοβιτς:

«Σέβομαι απόλυτα τον Γιοβάνοβιτς και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Κάνει τρομερή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Του ζητάω συγνώμη για την αντίδραση που είχα στο ματς στην Αθήνα με κάποιους οπαδούς που ήταν πίσω απ' την εξέδρα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Μιλήσαμε μετά.

Του ζήτησα συγγνώμη. Δεν ήταν δίκαιο και για τον ίδιο. Μου μίλησε για τον πατέρα μου και είπε μακάρι στα 77 να προπονούμαι και εμείς. Εγώ δε ξέρω τι θα κάνω σε 2-3 χρόνια ίσως να γυρνάω όλο τον κόσμo»

Για το τελευταίο ματς κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε τον τελικό δε θέλω να σχολιάσω. Όσοι είναι εδώ δίνουν το 100%».