Μήνυμα Kριχόβιακ μέσω «Ιnstagram» στην ΑΕΚ: «Ελπίζω να σας ξαναδώ...»

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τελευταίο του, κατά τον δανεισμό του στην ΑΕΚ αποχαιρέτισε με ανάρτηση του, όπου ευχαρίστησε κι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στα «κιτρινόμαυρα» γράφοντας «ελπίζω να σας ξαναδώ»

Μήνυμα Kριχόβιακ μέσω «Ιnstagram» στην ΑΕΚ: «Ελπίζω να σας ξαναδώ...»

Δεν πέρασε πολύ ώρα από την άφιξη του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης ΑΕΚ-Ολυμπιακού κι ο διεθνής Πολωνός μέσος μ', αποχαιρετιστήρια, ανάρτηση ευχαρίστησε τους φίλους και τους ιθύνοντες της «Ένωσης» για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που τού έδειξαν τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει να τα «ξαναπούν».

Αφήνοντας δηλαδή, ανοικτό, μέσω του Instagram, το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας

«Μόνο η ελληνική φιλοξενία είναι πιο όμορφη από τα ελληνικά μνημεία. Σας ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποστήριξη των εκπληκτικών οπαδών και την όμορφη περίοδο που περάσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας ξαναδώ», ανέφερε ο Πολωνός μέσος στην ανάρτησή του.

Ο Πολωνός μέσος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, λόγω της δυνατότητας που έδωσε η FIFA στις ομάδες να αποκτούν παίκτες από τη Ρωσία και την Ουκρανία, λόγω του πολέμου.

Ο Κριχόβιακ θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, στην οποία ανήκει, ωστόσο η «Ένωση» θα προσπαθήσει να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα.