Ελ Αραμπί: «Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για το μέλλον του και έδειξε γι' ακόμα μία φορά τις προθέσεις του τονίζοντας ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ελ Αραμπί: «Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκλεισε τη φετινή σεζόν με ένα χατ τρικ και για ένα γκολ δεν αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μαροκινός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ έστειλε γι' ακόμα μία φορά μήνυμα παραμονής ανοίγοντας τα χαρτιά του για το τι προθέσεις έχει για το μέλλον του.

Αναλυτικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε:

Για ότι του έλειψε μόνο ένα γκολ: Μόνο ένα γκολ. Είμαι ευχαριστημένος, ήταν μία όμορφη βραδιά. Σκόραρα και είμαι ευχαριστημένος.

Για το τι κρατάει από τη φετινή σεζόν: Έχω την τύχη πάντα να σκοράρω όταν παίζω εδώ. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα μεν πολλούς αγώνες, ένα κουραστικό πρωτάθλημα. Κερδίσαμε και αυτό το παιχνίδι και πάμε διακοπές να ξεκουραστούμε.

Για το αν γνωρίζει αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Ναι, η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν γνωρίζω. Όπως και να 'χει ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Και εγώ ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Από τότε που ήρθα εδώ έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και είμαι πολύ ευτυχισμένος.