ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν το πρόσωπο του Ολυμπιακού στη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2, αλλά υπήρξαν και παίκτες που επίσης διακρίθηκαν. Όπως και άλλοι που δεν πρόσφεραν όσα έπρεπε.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τα τρία γκολ στο ΟΑΚΑ ήταν ο πρωταγωνιστής για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-2, αλλά και ο Πιερ Κούντε έδειξε για μία ακόμη φορά την αξία του στη διάρκεια του ντέρμπι.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΕΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Δέχτηκε δύο γκολ, άλλα δύο που δεν μέτρησαν, έκανε κάποιες αποκρούσεις, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι ανταποκρίθηκε.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Καλό πρώτο ημίχρονο όπως στις προηγούμενες συμμετοχές του μετά την επιστροφή στο πλάνο. Όχι τόσο στο δεύτερο, με αμυντικά θέματα. Δεν είχε και βοήθειες σε αυτό το κομμάτι.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Δεν ήταν σε καλή μέρα, έχασε τον Λιβάι στο δεύτερο γκολ, είχε καλύτερη ίσως συμμετοχή όταν έβγαινε μπροστά.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Με περισσότερες κακές από καλές στιγμές στο ντέρμπι. Δυσκολεύτηκε αρκετά παρά τη διάθεσή του.

ΦΩΤΗΣ ΚΙΤΣΟΣ: Θαρραλέο παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι, έκανε ό,τι μπορούσε πίσω αφού κι αυτός δεν είχε βοήθειες από τους μπροστινούς του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε ορισμένες πολύ καλές πάσες, όπως αυτή στο πρώτο γκολ και λειτούργησε καλά δημιουργικά. Ανασταλτικά όχι.

ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ: Εκπληκτικό πρώτο μέρος, έδειξε ξανά ότι άξιζε περισσότερο χρόνο φέτος, αλλά και να μείνει του χρόνου. Στο δεύτερο όχι τόσο εντυπωσιακός, όμως με συμμετοχή σε πολλές επιθέσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Παίζοντας βασικός μετά από ένα χρόνο είχε καλές προσπάθειες, αλλά συνήθως ημιτελείς στην επίθεση από τα δύο άκρα. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει σωστά στο ανασταλτικό κομμάτι, ήταν πάντως πολύ ευχάριστο ότι έπαιξε ξανά για ένα ημίχρονο

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο ματς, από τους καλύτερους επιθετικά και στις δημιουργίες και στην κυκλοφορία. Στα μαρκαρίσματα όχι, αλλά δεν είναι πια το φόρτε του.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Είχε διάθεση και κίνηση, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έβαλε τρία γκολ, μπορούσε κι άλλα, τα έδωσε όλα για να προλάβει να βγει και πρώτος σκόρερ. Σίγουρα το πρόσωπο του αγώνα παρόλο που στο πρώτο μέρος έχανε εύκολα την μπάλα και έδινε αντεπιθέσεις στην ΑΕΚ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Προσπάθησε να συνδράμει και στο αμυντικό κομμάτι για να βοηθήσει στην πλευρά. Επιθετικά μπορούσε περισσότερα και να βρει το γκολ στην τελευταία φάση.

ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ: Φάνηκε αρκετά όσο έπαιξε και όχι μόνο για το κόρνερ στο νικητήριο γκολ.

ΖΟΑΟ ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Δεν είχε την ίδια απόδοση με τον Λόπες, αλλά κι αυτός συμμετείχε στην ανατροπή του σκορ. Κάνοντας και κάποια εύκολα λάθη.

ΜΑΜΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕ: Έκλεψε πολλές μπάλες όσο έπαιξε και έδινε συνεχώς επιθέσεις στην ομάδα του.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ: Μπήκε στο τέλος για το χρόνο συμμετοχής στο 47ο πρωτάθλημα