Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Το τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως αναμενόταν έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

Έτσι κι αλλιώς πολλοί από τους βασικούς δεν ήταν ούτε καν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους». Το αξιοσημείωτο από την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής είναι η επιλογή του Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά από έναν χρόνο και 22 μήνες.

Κατά τα άλλα την εστία των «ερυθρόλευκων» θα υπερασπιστεί ο Κρίστινσον με τον Ανδρούτσο να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κίτσο στο αριστερό. Σισέ και Μπα θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ ο Κούντε θα παίξει μαζί με τον Μπουυχαλάκη και θα έχουν μπροστά τους τον Φορτούνη. Ο Βρουσάι με τον Βαλμπουενά θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης με τον Ελ Αραμπί να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί