«Ο Ολυμπιακός κινείται για επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει χάσει τη φανέλα βασικού στην Κρίσταλ Πάλας.

«Ο Ολυμπιακός κινείται για επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς»

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας insidefutbol αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν στο «στόχαστρο» τους τον πρώην μέσο τους και να κάνουν κινήσεις για να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο 31χρονος χαφ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Κρίσταλ Πάλας, αφού Πατρίκ Βιεϊρά δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής. Οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Σέρβος χαφ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Κρίσταλ Πάλας, αφού θέλει να έχει ρόλο στην ομάδα και να παίζει βασικός.

Κάπου εδώ μπαίνει στο… κόλπο και ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν βάλει στο… μάτι την περίπτωση του «Μίλι» και μάλιστα ν έχουν κάνει και τις πρώτες τους επαφές με την πλευρά του προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Το συμβόλαιο του Μιλιβόγεβιτς με την Κρίσταλ Πάλας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, άρα αυτή τη στιγμή δεν γίνεται κουβέντα για απόκτηση του ως ελεύθερος. Εάν η Κρίσταλ Πάλας θελήσει να τον αφήσει ελεύθερο τότε τα πράγματα θα είναι πιο απλά, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει ο Ολυμπιακός να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ.